Wie is Bi Select

BI Select is actief op het gebied van kantoorinrichting en werkt als specialist aan hoogwaardige maatwerkoplossingen voor kantoorverlichting en werkplekbekabeling. We gaan daarbij in overleg met u, als gebruiker, opdrachtgever, technisch adviseur of ontwerper en proberen alle wensen te realiseren. Vaak gaat het daarbij om kleurstelling in huisstijl, maatvoering, inbouwwensen, bevestigingsmethoden of zelfs om compleet nieuw ontworpen producten.

Oplossingen op maat

Het oplossingsgerichte maatwerkprincipe van BI Select wordt toegepast in publieksruimtes, kantoorgebouwen, call centers, onderwijsinstituten en instellingen in de medische en zorgsector in heel Nederland. Zowel in renovatie- als in nieuwbouwprojecten.

Flexibel gemak

De oplossingsgerichte aanpak van BI Select past geheel in deze tijd waarin informatietechnologie en kantoorautomatisering constant in ontwikkeling zijn. Kabelbundels worden aan het oog onttrokken en tussentijdse technische aanpassingen laten zich eenvoudig uitvoeren. Het veelvuldig veranderen van bureauopstellingen vormt evenmin een probleem. Voeding en verlichting verhuizen moeiteloos met de bureaus mee.

Neem contact met ons op voor een afspraak.