Werkwijze

Bij de start van een project worden wij het liefst zo snel mogelijk betrokken. Want in de afgelopen 30 jaar hebben wij als BIS en later als BI Select veel praktijksituaties gezien, die om een maatwerkoplossing vragen. Nadat we de projectsituatie hebben besproken proberen we met onze basismaterialen een oplossing te formuleren. Maar indien nodig worden voor het project speciale productoplossingen bedacht en gemaakt.

Bekabelingsconcepten en maatwerk

BI Select voert een breed productarsenaal. Toch zijn het niet primair de producten die bepalen hoe de werkplekontsluiting in een project wordt uitgewerkt. Oplossingen zijn altijd een resultante van de situatie ter plaatse en de wensen van de opdrachtgever. Indien standaardproducten in een gegeven situatie niet voldoen, dan worden nieuwe producten ontwikkeld of bestaande producten aangepast.

Projectverlichting en bekabelingssystemen

Voor elke toepassing en in elke ruimte biedt BI Select een passende verlichtingsoplossing. Uniek is de combinatie van verlichting en bekabeling in één. Zo ontstaan bijvoorbeeld callcenteroplossingen en bedwandarmaturen.

Neem contact met ons op voor een afspraak.