Project omschrijving

Veelzijdige, medische inbouwgoten voor het Amalia kinderziekenhuis

In het Amalia kinderziekenhuis van Radboudumc hebben veiligheid en een kindvriendelijke omgeving uiteraard de hoogste prioriteit. Om de verschillende apparatuur rond de bedden aan te sluiten, heeft het ziekenhuis gekozen voor medische inbouwgoten BC182 van BI Select. Deze zijn in meer dan zestig kamers toegepast.

Het voordeel van deze strak ingebouwde goot is dat deze geen kieren of naden heeft, wat belangrijk is voor de hygiëne. Daarnaast biedt de BC182 een hoge capaciteit aan medische aansluitingen. Deze uitvoering bevat 230V wandcontactdozen, eveneens voor preferente groepen achter een noodstroomvoorziening. Zo is het kinderziekenhuis altijd verzekerd van stroom voor essentiële systemen. Met behulp van de ingebouwde potentiaalvereffening kan alle apparatuur veilig worden geaard. Ook zijn de inbouwgoten voorzien van lichtschakelaars, Cepex CEE- wandcontactdozen voor medische apparatuur, data- aansluitingen en het verpleegoproepsysteem.

In aanvulling op de BC182 naast het bed, heeft BI Select ook speciale inbouwgoten in de kast geleverd. Deze zijn voorzien van aansluitingen voor medische gassen als perslucht, zuurstof en vacuüm. De goot is geheel geïntegreerd in de kast, waardoor deze past binnen de kindvriendelijke omgeving met vrolijke, groene kleuren.

Lees hier meer over onze medische bekabelingssystemen